Hello September

large

Most of you know that autumn is my favorite season already . Today is the first of September and the rain pouring down outside the window, maybe not so tiptop . But soon all the leaves change to a strong yellow, orange and red colors. Unfortunately, the fall a little short , wish it was longer.So now is the time to dig up jackets , coats and boots from the wardrobe darkest corners and try to find all the mittens, hats and scarves . Before one can blink , it will slap and get cold . Thought for once be preparing and pick up everything before . Although some will deem it too early.Both I and my partner have new positions in the company , which will mean that we will barely have time to prepare lunch boxes . So today we have great shopping and groceries once a week to cook different food boxes . The good thing is that we will of course save more money on food boxes.Another funny thing is that I will stand in a beauty contest with pinup / rockabilly theme this month. My first beauty contest but it will still be fun !

Today is my day of = dig up ALL autumn clothes!

Annonser

One thought on “Hello September

  1. verkar vara många som är höstmänniskor, själv är jag en sommarmänniska! 🙂

    sv; ja, det är väldigt lärorikt och roligt! 😀
    usch, är aldrig roligt med tuffa arbetsdagar, hoppas du hade en bättre dag idag 🙂 skönt att ha en sån kort arbetsvecka! själv så jobbar jag bara på fredag den här veckan eftersom jag är på utbildning resten av dagarna. är sjukt skönt att komma bort från jobbet lite och göra nåt annat som man brinner för! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s