Agent Alice – best game since cluedo

aa1 aa3

 

Följ med agent Alice Wallace och dyk ner i en helt ny värld av pusselmysterier och spännande karaktärer. Använd din skarpa blick och intelligens för att lösa ett nytt mysterium varje vecka. Spela igenom vackra scener och utmanande pussel i varje kapitel.

Var med om spänningen varje vecka, hitta spår och använd din skicklighet för att avslöja sanningen bakom brott, romanser, relationer och ännu djupare mysterier. Upplev spännande pusselaction, inklusive matchning på tid, hitta skillnaden och till och med låsdyrkning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s