Suprise my boyrfrined with dinner

Jag är mer en katastrof när det kommer till matlagning. Inte min grej kan jag lugnt konstatera. Baka kan jag utan problem så länge det stavas snabbt och enkelt. Jag passar inte alls in vid spisen. Men idag då jag fick för mig att jag ska göra middagen och överraska min pojkvän med färdig middag. Han kommer ju tro att jag är sjuk eller något när han kommer hem. Dagens rätt stekt potatis med lax och tzatziki och grönsaker. Väldigt ambitiöst av en donna som helst inte vistas i köket alls.

large (20)

 

Link

I hope it will looke like this,but eeh not sure!

I’m more than a disaster when it comes to cooking. Not my thing , I can safely say . Bake I can without any problem as long as it is spelled quickly and easily. I do not fit at all into the stove . But today when I got to me that I should do the dinner and surprise my boyfriend with finished dinner. He will of course think that I ‘m sick or something when he comes home . Today’s special fried potato with salmon and tzatziki and vegetables. Very ambitious of a Donna whatsoever is allowed  or trusted in the kitchen at all.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s