My summer is gonna be amazing

 

 

Som rubriken ovan lyder: Min sommar kommer bli helt fantastisk! Äventyr för hela slanten. Lite är redan halvt planerat, annat tar jag som det kommer. Men sommaren kommer att vara full utav äventyr och roliga saker. Det är något jag verkligen ser fram emot. London är redan spikat, sedan vill jag till Paris en weekend och dra ut på landet. Gotland står redan skrivet på vad vi ska göra. Det här kommer bli den bästa sommaren någonsin. Så fort världens bästa kommer hem så ska vi börja planera in våran sommar. Enda gången det är roligt att planera är när man vet att man ska få packa sin väska och sticka iväg! Har ni några sommarplaner ännu?

YqG65l2aVG

 

Picture
As the title above reads : My summer will be absolutely stunning! Adventure all the way . Little is already half planned, otherwise I take as it comes. But summer will be full out adventure and fun things . It’s something I really look forward to. London is already nailed , then I want to Paris for a weekend and pull out of the country. Gotland is already written on what to do . This is gonna be the best summer ever. As soon as the world’s best come home we will begin our summer schedule . The only time it is fun to plan is when you know you ‘ll get to pack his bag and run away ! Do you have any summer plans yet?
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s