Good morning!

lår

Börjar sent idag som tur är. Kom hem 03:00 från gymmet imorse. Gjorde mina matlådor och tog en lång dusch innan jag somna vid 04 tiden. Det blir lite konstigt när man vänder på dygnet, allt görs tvärt emot vad man gör på dagen. Men jag föredrar att jobba sent.

I natt blir det gymmet igen efter jobbet,men jag kommer köra lika hårt som jag gjorde idag (hahaha blir knasigt) med fokus på armar,axlar. Jag älskar styrketräning. Det är jobbigt men det är roligt och skönt. Smällde på ett kilo extra på hantlarna och la till 5 kilo på maskinerna för att det skulle ta.

Känslan när man börjar känna sig starkare igen är obeskrivligt underbar. Längtar tills jag är tillbaka i full styrka och kan öka vikterna ännu mera. Mina armar som varit pinar har fått muskler! Jag kan ha linnen igen 😀

 

Starting late today , fortunately . Came home from the gym 3:00 this morning. Made my lunch boxes and took a long shower before I go to sleep around 04. It gets a little strange when you turn your days into nights , everything is done contrary to what you do on the day. But I prefer to work late . At night it becomes gym again after work, but I will run as hard as I did today ( hahaha gets weird ) focusing on arms, shoulders . I love weight training. It’s hard work but it is fun and comfortable. Slammed for one kilogram extra on the dumbbells and added to 5 kg of the machines so it would take. The feeling when you start to feel stronger again is indescribably wonderful. Wait until I ‘m back in full strength and can increase the weights even more . My arms who had been tormenting ‘ve got muscles! I might have tops again 😀

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s