Common problem with bobby pins

 

 

Detta är ett vanligt problem för mig. Jag tappar alltid bort mina hårnålar, över allt! Man kan lätt se vart jag varit någonstans. Hemma ligger dom över allt tom i lådan med bestick!!?? I alla mina väskor, jackor och på mitt skrivbord på jobbet. Som sagt över allt och lika många försvinner…. Jag köper oftast min hårnålar i 280 pack ändå försvinner typ 95% efter en vecka…. Känner ni igen er?       pins

 

 

This is a common problem for me. I always drop my bobby pins , everywhere! You can easily see where I been,anywhere . In my home you can find them ind drawer with knifes,forks and spoons !! ?? In all my bags , jackets and on my desk at work. They are everywhere and just as many disappear …. I usually buy my hairpins in 280 packs and 95% of them disappear after one week or so…. Do you recognize this problem?

Annonser

4 thoughts on “Common problem with bobby pins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s