Spring is just around the corner

Solen har visat sig uppe senaste veckan och våren står precis runt knuten på husen och väntar på att få komma fram.Solens varma strålar,knopparna på träden och snödropparna i trädgården.In med klumpiga jackor i garderoben och fram med läderjackan.Längtar till våren.Allt som oftast på våren drar jag iväg på en form av roadtrip från överdagen till över en helg.Allt beror på när var hur och hur pass spontan jag är med den som följer med mig.Oftast blir det en sväng ner till landet.Sitta på stenarna vid havet och känna vinden i håret.Lyssna till vågornas kluckande,en motorbåt på långt håll.Kanske har turen med mig och får napp på metspöt.

Bara vara,släppa tid och rum.Ta ett djupt andetag och släppa kontrollen över livet.Bara ta det lugnt.Årets första grillning på kvällen.En öppenspis att sitta vid och läsa en bra bok,teckna fram något med blyerts.Sakta börja planera in sommaren.

roadtrip

Bild

The sun has been shown up last week and spring is just around the corner at the houses and waiting to arrive. Spring will sone be here, the buds on the trees and snowdrops in the garden. No more bulky jackets.I allways start the spring with a roadtrip to our country house down by the sea. Alone,friends or just my family.
Just let time and space be. Take a deep breath and let go of control over my hektic life. Just take it easy .The years first BBQ in the evening. A fireplace to sit at and read a good book. Slow start planning the summer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s