3 weeks later,my own war

f1
Samma dag jag satte foten på gymmet var detta min första riktiga frulle sedan dakefejden.


jas2jas1jas4jas3

 

Bild nr 1:

Här sa jag fuck of and die till mitt gamla jag,nu fick det vara nog.

Bild nr 2:

Fortfarande snygg med smink,där har jag lager,för att inte se död ut.

Bild nr 3:

Kämpar som fan och pushar och motiverar sönder mig.

Bild 4:

Jag vill ABSOLUT inte se ut så igen.Jag ser jättesjuk ut (dduuuuuh true story) och man ser verkligen hur dåligt jag mår.Helt utan smink också!

ny2 ny3 ny4

Det här är exakt 3 veckor senare.Glöden i ögonen är tillbaka,huden är fin,håret glänser och sminket är mindre än tidigare.JAg ser fräsch,pigg och galet glad ut.Min energie nivå är på topp! Eftersom jag är en självgod djävel av naturen så tycker jag att så snygg jag är nu har jag inte varit tidigare.Snyggare ska jag bli.Skillnaden är enorm på 3 små veckor.Vad kan 3 månader då göra för skillnad? Det återstår att se.När resultaten kommer blir det ett beroende.

Hur tog jag mig hit förutom med havregryns gröt varje dag,smoothies,riktig mat och en vilja av stål.Ren jävla anama,motivationen på topp,envis som en röd jävla gris och besatt av att greja det här.Jag tänker inte heller glömma mina vänner som peppar,pushar och verkligen stöttar mig.Utan dom hade jag inte orkat ta mig så här långt.För 3 veckor sedan orkade jag inte ens ta tag i mitt liv.Sen kom vändningen.

Mina vänner,världens bästa människa,familj – ni hjälper mig! Tack ❤

 

Den tuffaste biten kommer nu,att knäcka mitt eget psyke en gång för alla och vinna över mig själv,jag har redan varit i ett helvet,jag befinner mig där nu,men nu ska kontrollen tillbaka och jag ska ge allt jag har på att klara detta.Jag tänker inte gå tillbaka till likblek och ohet igen.Tränad,hälsosam och snygg – det är där jag ska vara! Jag är stolt över att jag tagit mig hit.Att jag kämpar fast jag helst vill ge upp och dö.Helt ärligt,så har jag känt många gånger.Men jag tänker gå segrande ur det här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s