Born to be the rockstar in my life

image

Ibland krävs det lite och ibland mycket.Av mig krävs nu allt jag har och lite där till.Motivationen är på högsta nivå och envisheten är värre än vanligt och viljan är starkare än förut.På bara två veckor har jag på ren envishet slängt mitt liv åt sidan och vänt det till något bättre.Jag tränar för att jag älskar det.Jag äter för att jag måste (läs jag tvingar mig) för att orka träna.För att orka hålla takten men också för att ha orken till annat.

image

Jag känner mig starkare och piggare men det mentala är fortfarande det som är jobbigt. Det är också det som har blivit det jobbigaste i hela processen.Att vrida tänket och trycka undan korkade tankar.Att den spegelbild du ser är inte den du ser på kort.Säger bilden i en spegel att jag ser fet ut då tar jag en bild med kameran.Där är jag smal.Varje dag fuckar jag upp min skalle,tänker på ett annat sätt.Men jag tänker inte glömma hur många gånger som jag brutit ihop under den här tiden.

image

Jag är en bra bit på vägen för jag är medveten.Jag kommer bryta ner mig själv och resa mig upp starkare.Det är tufft.Deh är ingen dans på röda rosor.Det är ett rent helvete.Men jag säger till mig själv varje gång jag kan,jag vill,jag ska bli bättre,jag ska vinna.

image

Vad är resultatet av mitt helvete senaste tiden som gör att jag fortsätter? Jag har börjat se att jag bygger muskler sakta men säkert.Jag är mer layback i humöret.Chilla galet har fått en annan innebörd.Jag ser att jag ser bättre ut.Jag är fortfarande osäker på hur jag ser ut men känner mig ändå snygg.Det är svårt att förklara.Jag är motiverad som fan och jag har personer runt mig som peppar mig,motiverar mig,och pushar mig hårt och ger mig en spark i röven när det behövs.Det är inte bara jag som vet att jag kommer greja det.Det finns dom som vet att jag kommer bita ihop och pressa mig tills jag når mållinjen.Efter den ska jag fortsätta löpa ett hälsosamt liv.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s