My mornings

gooooo

Startar nästan exakt lika.Börjar med attt göra min smoothie och sen drar jag på mig kläderna och sticker till gymmet.Det är en sådan härlig känsla att bara komma in på gymmet.Ensam,ingen annan där.Bra musik i lurarna och bara kunna mata sitt pass.Det är härligt.Träningsvärken har blivit min bästa vän och en bekräftelse på att jag körde hårdare än igår.Förutom att jag alltid tror att jag ska dö på löpbandet.Men det är så skönt att springa ändå.

Min morgon börjar oftast redan vid 02:45 då gör jag mig redo för att stå på gymmet 03:30 och köra igång fram till 05:00.Sen är det bara att snabbt svida om och sticka till jobbet.Har funderat mer och mer på att även börja träna på lunchen då gymmet ligger precis bredvid.Köra kondition på lunchen och styrka på morgonen.Ju mer tränad jag blir dessto lättare kommer det att bli att få ihop det.

Det som idag är mitt träningspass kommer i framtiden vara min uppvärmning.Hur pain det än är att dra igång på morgonen så är det så värt det.Jag känner mig piggare och gladare.Lets kick ass på gymmet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s