FUCK Anorexia – Du sabbar mitt liv!

Anledningen till att det varit väldigt tyst sedan förra året (feels like ages) så är det för att jag verkligen inte har mått bra alls på flera plan.Jag har på det även jobbat väldigt mycket och haft trassel i livet.Så till att börja med så kommer denna blogg även bli min väg tillbaka till ett hälsosamt liv.Jag lider av en ätstörning som går under namnet anorexia.Jag svälter mig själv och är besatt av att vara så smal det går.Jag lever så ohälsosamt att det har blivit farligt och jag har levt med skiten i flera år.Jag har bestämt mig efter att jag träffade min läkare,dietist på ätstörningsenheten att bli kvit skiten en gång för alla.Den ska ut ur mitt liv och ut ur mitt psyke.Det som kommer vara tuffast av allt är att komma över den mentala biten.Att jag kan äta utan att bli fet.Att jag kommer må bättre av det.Men den fysiska delen kommer vara lättast.Bygga upp musklerna i kroppen = jag kommer behöva äta för att orka och kan då inte leva på nuddlar bland annat.

Min del i att bli bra och kick it out of my life kommer att vara träning,rätt kost,bra personer som förstår och peppar mig.Med att orka träna måste jag få i mig näring.Jag har sagt nej till näringsersättning.Nej till annat som ur läkemedel ska fungera och få upp mig snabbare i normalvikt.Jag har istället valt riktig mat,i mindre portioner.Upp delat på 3-4 gånger per dag.

Det här kommer bli ett rent helvete för mig men jag är envis,motiverade och har ett mål! FUCK Anorexia!

 

 

Annonser

2 thoughts on “FUCK Anorexia – Du sabbar mitt liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s