Best place ever!

blogg

Det är inte alltid bekvämt att blogga.Antingen sitter jag som här (läs jämt) i min säng och sprider ut allt material runt mig.Böcker,tidningar,bilder,papper och pennor.Kamera,minnskort,laddare,mobil,stativ och garanterat te.Det ser ut som en krigszon i min säng när jag håller på.Antar att jag är lite för seriös bloggare.För ett tag sedan satt jag vid bordet och innan det på golvet lutad mot min byrå inte så jätteskönt.Nackdelen med sängen är att jag oftast slocknar fort som satan.Börjar redan klippa med ögonen!

Är jag på språng så blir det oftast tåget eller när jag är halvdöd på bussen hem från eller till jobbet.Men via dator alltid min sköna säng.Och som ovan pyjamas brallor och en två nummer för stor tröja.Det är då det är som bäst.Så bakom mina egna bilder som är glamorösare så ser verkligheten ut så här.Det är inte så att man orkar vara snygg bakom skärmen….

Fast idag får jag eftersom det är andra veckan i rad jag har befunnit mig på akuten och fortfarande hostar våldsamt mycket.Tillräckligt för att vara på väg att svimma.Så summan av kardemumman blev ny medicin och ett hopp att kanske bli bra redan till imorgon!

Annonser

6 thoughts on “Best place ever!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s