Blog post 600

Detta blir min blogg post nr 600 här på Rockaholicdol.com.Känns lite awesome med tanke på att jag flyttade den hit för kanske ett år sedan (?!) till wordpress den bästa blogg plattformen.Enkel,mera verktyg men med nackdelen att jag inte kan fixa min design så som jag vill till 100% Bara för att jag inte vet hur man gör riktigt.

Innan var jag på blogg.se från allra första början.Jag tycker att portalen är helt okej och man kan fixa sin design lite som man vill med html kodningen osv.Men jag har inte riktigt tyckt om plattformen till 100%.Bästa skulle vara om wordpress och blogg.se slog ihop sina saker för den ultimata portalen med alla verktyg.Jag har valt att behålla min gamla blogg.se sida för att kunna gå in och titta på alla gamla inlägg,då jag tyvärr inte kunde ladda ner dom för att sedan få upp dom här på wordpress.

Blogger – registrerade med ett hotmailkonto och idag kommer jag tyvärr inte in på min gamla site eller kan se den.För du måste logga in med gmail.Jag var där bara en kort period.Där kan man göra precis som man vill med redan färdiga mallar.Mobilappen är dock helt värdelös.

Nattstad – Sista stoppet innan wordpress.Nej.Jag gillade INTE hur man kunde göra designen och själva sidan kändes för mig mera anpassad för modebloggare och partyfolk.Lite synd då sidan är helt okej.Dessutom så är det kul att se statistiken från vecka til vecka och sina placeringar som skickas ut på mail.Men då blir det oftast en jakt på att öka och bli bättre och faktiskt slå alla sina ”tidiager rekord” om man säger så.

Kommer jag bli kvar på wordpress då? Absolut! Här kommer jag stanna med min blogg och försöka lära mig allt möjligt så jag kan få till en riktigt snygg layout som jag vill ha den.Det finns mycket att lära på wordpress.Vill du själv styra över din egna blogg och endast ha annonser uppe som du får betalt för eller som är relaterade till det du skriver om rekommenderar jag varmt wordpress.

blå

Annonser

2 thoughts on “Blog post 600

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s