Nails and tea

naglarte

När man inte har så mycket att göra och behöver känna sig snyggare och pepp inför jobbet imorgon vad är då bättre än te och fixa naglarna? Först ett lager med china glaze 544- liquid leather och över det ett lager med essie – leading lady med ett rött glitter som går åt det blåa kallare hållet.Avslutar med topplacket från essie som jag inte kan se namnet på.Mörka glittriga naglar.

Lyckades även få tag i kundtjänsten på lyko.se för mitt paket har inte ens kommit och jag har inte ens fått veta om det är på väg till mig.Hade hoppats på att få det idag.Men hade tydligen varit så att en av varorna var slut men imorgon ska paketet komma och dom bad om ursäkt för förseningen.Det gjorde mig på lite bättre humör.Så imorgon får jag mina prylar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s