Julklappstips nr 3 – Ga.Ma cp1 Plattång + värmeskydd

11-100_1

Ga.Ma är överlag riktigt grymma när det kommer till plattänger.Jag har jobbat med Ga.Ma i så många år,nästan varenda frisörsalong jag går förbi använder just Ga.Mas plattänger.Dom har många bra fördelar.Lång roterande sladd,blir varma snabbt,ligger riktigt bra i handen.Enkla att hantera och jobba med.Du kan ställa in värmen och du får riktigt fina vågor,lockar,korkskruvar eller riktigt rakt hår.Dessa tänger rår på alla typer av hår.Om du har finare hårstrån så rekommenderar jag att du drar ner på värmen och kör inte fullt ut på max tempraturen.Dessa tänger brukar ligga runt en tusen lapp men här hittar du den för 499:- vilket är riktigt bra pris för just denna plattång.Men för guds skull glöm inte värme skydd.Min personliga favorit hittar du här för 149:- Perfekt julklapp till syrran/flickvännen eller mamma.Kanske pojkvännen behöver en egen plattång?

unig

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s