I want snow and a deep forest

snööööööööööööö

När jag drar upp mina persiener så skulle jag vilja se massor av snö och en stor djup skog.Fördelen om jag bodde i ett stort hus ute på landet.Utan granar men med massor av snö och en öppen spis.Då kanske jag skulle få lite julstämning i kroppen.Men den är långt borta nu….Specielt med bar mark och att jag är sjuk och måste ge mig iväg till läkaren.Mina stämband kommer gå av snart och revbenen kommer att hoppa ut och gå av på mitten….

Annonser

4 thoughts on “I want snow and a deep forest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s