My new hair!

 

 

I torsdags satte jag mig återigen i frisörstolen för en ordentlig make over.Jag har dragits med min koppar färg hela våren/sommar och hösten.Allt för att kunna göra något mera extremt (för vanligt folk,normalt för min del)så ca 3 1/2 timme tog det att fixa mig.Vi blekte upp längderna och kastade i körsbäsrs röd färg i botten och sedan toppade vi hela håret.Behöver jag säga att jag är extremt nöjd? Jag är riktigt superduper nöjd,färgerna smälter ihop så det går från körsbär,koppar,blont! 😀

01glasögond

Stor skillnad,jag är jättenöjd.Lite tuffare frisyr och färg.Jag utan smink,den nakna sanningen med feber hahaha 🙂 Vill ni ha en av världens bästa frisörer maila mig så får ni numret till Christoffer!

 

mitthår

 

Nu kan jag fortsätta rocka runt med stans ballaste hårfärg!:D

 

Annonser

4 thoughts on “My new hair!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s