This week

Ledig mitt i fetaste veckan vilket ändå känns underbart! Dock sur för att jag inte bytte bort min helg så jag kunde gå på Stockholm internationol (hur det fan stavas) horseshow.Hade gärna velat gå och se den + shoppat loss.Men slutar rätt tidigt så kanske hinner jag om jag inte glider iväg på fredag redan då jag är ledig!

Men ändå på torsdag är det frissan som gäller.Topparna ska trimmas och håret ska få färg.Jag är som jag förmodligen (graanterat) redan nämt otroligt trött på mitt hår.Jag vet egentligen inte vad jag vill ha för färg eller om jag vill färga det osv.Väldigt drygt.Så jag kommer låta min ölskade frisör Christopher (ska ni ha en bra frisör i stora staden är det han som gäller!) trolla och faktiskt ge honom nästan helt fria händer som vanligt.Blir alltid bäst så.Dessutom känner han mig sedan åratal tillbaka!

76f09415f351546457e77342b1f5add9

Link

Sedan är det bara jobb rakt på och fortsättningen med julklappar och att vara seriös och få min 22 kvadrat pyggme-lägenhet att bli organiserad och se ut som ett hem.Får jag arslet ur vagnen ska jag faktiskt ta och julpynta.Inser att jag iår faktiskt har möbler som jag inte hade förra året så min pyttelila minijulgran får komma hit istället.Om jag inte (mera troligt) kommer försöka att trycka in en fet disney gran precis i mitten av rummet så man får åla sig runt.Hoppas tomten förstår att jag behöver en större lägenhet…..

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s