I wish for snow

large (3)

Medan jag ligger hemma och är sjuk så gjorde jag dagen lite bättre med varm choklad.Känns lite lyxigt.Fattades dock snöande utanför mitt fönster så hade det varit fullt okej att befinna sig sjuk.Min förflyttning ner till soffan var inte någon hit alls.Hela dagen har varit råtrist och seg.Mörkt har det varit hela dagen också.Min lediga helg kommer stavas så fancy som säng-soff-häng för hela slanten i pyjams.Mindre kul men jag måste vara frisk till på måndag.

Någon som kan tipsa om någon rolig film?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s