The wisper Christmas is coming

image

Igår slog jag på bakmaskinen som bakat sedan 1950 talet och gjorde pepparkaksdeg! Den första pepparkaksdegen jag gjort själv som jag ska baka ut i veckan som kommer.Då ska jag även dra igång med lussekatterna.Kalla det tidigt men jag kommer inte hinna annars plus att jag ska ge mig i kast med att göra julskinkan från grunden,men inte för än i december.

image

Medan dagen drar iväg med jobb som imorgon med så blir tisdagen bakdagen.Kanske ska ge mig på något annat roligt också….

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s