It´s to early for christmas!

Tung dag som ändå gick fort trotts allt.Lövely även om jag som (*host* detta händer nästan jämt) glömde bort att jag redan slutat så har jag ändå hunnit med en hel del.Jag har tillfälligt lagt mina pärons hus i beslag dock återkommer dom hem imorgon men ändå.25 timmar ch kunna chilla på en stor yta och ett riktigt kök.Inte klagar jag inte eller jo för varmvattnet tar slut hehehe

Till dagens knasgrej som hör ihop med tidigare i veckan då jag var inne på Ica maxi höll jag på att svimma julgrejor redan framme!? Hallå väääänta här lite va.Redan? Seriöst?! Det är inte ENS november ÄNNU kom igen!Och alla undrar varför jag personligen väljer att inte fira jul om inte mina päron släppar iväg mig hem och runt på allt julfirande.Iår hoppas jag på att jag får jobba.Det vore skönt.

Åter till dagens.Dom säljer LUSSEKATTER på Ica här hemma! Hallå det är TJUGOFÖRSTA OKTOBER inte decemeber.WTF?! Liksom men klart jag köpte med mig hem….älskar ju lussebullar,saffran!Men ändå lite väll tidigt lika så med julmust som ramlat in i butikerna.Dröjer väll bara dagar till julmusiken sätter igång på allvar och hysterin alla julklappar har börjat igen….

lusse

Bild

It's a little too early for lussekatter now back in October . But not according to the stores that sell saffron buns and Santa Claus, it's probably only a matter of time before the Christmas music will be back . But hey , it is October 21 ! not in December as stores seem to think it is .

saffron buns is a Swedish treat which always are made ​​for Christmas in Sweden . Everywhere during Christmas and now 
 apparently long before there are these yellow buns to buy almost anywhere. Do you like saffron ??, then is something for you!
Annonser

One thought on “It´s to early for christmas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s