Some random stuff

f945a059065e45bd31e2b69e14300252dkfölsdfkölsdfk

Idag åkte faktiskt ena höstkappan fram och imorgon åker resten fram.Om det ska fortsätta i denna takt med vädret.Underbart och mysigt ibland,när jag gömmer mig för regnet.Har jag skaffat mig ett paraflax ännu månne? Nix,sedan är ju frågan om jag kommer gör det innan snön faller eller om jag tar tagi det och köper ett paraflax.Sjukt tråkigt inköp och det finns mest bara tråkiga.Pröjsar inte mera 49:- för ett hemskt flax.Min kära Blueberry Pinup har ett farligt snyggt flax.Lånat det en gång,men bara ihop fält.Kika för alldel in på hennes blogg även om hon inte hunnit skriva så mycket,ni kan väll lämna ett peppigt litet meddelande så det blir lite fart på kvinnan ändå….

Visste ni att Blueberry är den som tagit dom flesta bilderna på mig? Min nuvarrande header bild och min förra var det hon som fotograferade en snöig vårdag i mars.Hon ska (hon vet inte det ännu) hjälpa mig med ett par projekt framöver.Som bla innvolverar min blogg och lite annat.Kvinnan tar bilder som jag föredrar dom och leker lite själv med inställningarna vilket jag gillar.Två nördar = bra kombo.Vi nördar riktigt bra ihop och får bra idéer.

Tillbaka till höst,min boots,snörrade kängor och grövre stövletter (högklackade boots kanske?) har fått åka fram igen och sommar skorna är undan plockade.Utom några få vackra klackar som tyvärr får stå vackert och vänta på höstens fester.Halsdukarna och handskarna gör också comback nu med tjocka strumpbyxor.Som vanligt vid den här årstiden.

På söndag kommer en eller två roliga saker upp på bloggen 😀 så håll utkik här efter klockan 19:00 då kommer det upp något spännande.Se det som efter en prommenad i kylan ute,tänder du ljus och dricker te,loggar in här och voila *********!!!! 😀 Hoppas ni kommer gilla det lika mycket som mig 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s