Good morning!

Regnet smattrar mot fönstret och jag ska snart ge mig ut i höstrusket.Känns som om hösten har kommit på allvar äntligen! Jag sitter fortfarande med mitt te och med mina ljus tända.Lite morgonlyx får man ha.Levande ljus är bland det bästa jag vet speciellt tidigt på morgonen eller sent på kvällen,och alla lampor släkta.IDag jobbar jag till sent,vilket känns helt okej för min del 🙂 imorgon får jag sovmorgon,det klagar jag inte på! Hur bra som helst.Nu ska jag strax kila vidare ner mot bussen.Vad ska ni göra en riktig höstdag som denna? och vad är erat bästa tips mitt i höstrusket?

dfsdfdfdf

Jag är inte direkt den piggaste människan på jorden klockan tidigt på morgonen…..skulle hellre gömma mig under täcket igen,men plikten kallar.

Annonser

2 thoughts on “Good morning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s