Stockings – Dots

14057180-origpic-c2dc5e

Link

Vem vill inte ha strumpbyxor med lite roligare utformning? Jag har alltid (nåja nästan då) stay ups som jag fäster i höfthållaren med en svart söm bak,Antingen svarta eller hudefärgade.Men dessa skulle jag gärna vilja ha.Prickiga med söm! Hur snyggt som helst och det blir ju även en rolig detalj på dom.Plus för att benen ser snyggare ut i dom också!

Vad har ni för typ av sprumpbyxor använder ni helst? Hela brallor eller stay ups med höft hållare? Jag själv föredrar det senare.

Annonser

2 thoughts on “Stockings – Dots

  1. Jag föredrar lindex strumpbyxor med firm shaping; de håller in ALLT, haha! Skulle verkligen vilja ha på mig stay ups, det är ju sååå läckert,men det funkar inte då jag har så stora lår tyvärr, det blir liksom skav och skit så det lönar sig inte, haha 😛

    • seriöst jag ska nog pröva ett par sådana! 🙂 jo jag har väll små lår men det ger skav ibland med,dock kör jag transparenta vanliga under alla mina stayup 😉 för att slippa skavsår från doom och tillbaka.:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s