Do nothing at all

Idag så har jag knappt något att göra.Jo tvätta,hämta några kängor hos päronen och sen till farmor på middag.Men inte något meera än det.Efter en hel vecka med fulltös och massor att göra på jobbet så tycker jag att det är skönt att koppla av.Ikväll ska jag dricka te framför en bra film och bara vara.Men som alltid med mina planerade lugna kvällar/dagar så brukar det oftast bli tvärt om….Varför det alltid blir så vet jag inte ens själv.Där emot så har jag en fundering på att faktiskt baka kanelbullar ikväll.Förra helgen bakade jag choklat chip cookis som jag mer eller mindre heter maryland cookies.Helt okej blev dom och stoora.

Ett annat projekt jag har försökt ta tag sedan ett par veckor tillbaka är mina naglar.Dom ser ut som fan och behöver omvårdnad,just nu har jag avflagnat mörklila nagellack.Tänker gräva fram mitt svarta och vinröda och försöka göra något kul men framför allt fila mina naglar och bomba med nagelolja.Fula naglar är riktigt vidirgt. När man ser en persons naglar så är hela looken sabbad även om dom har fina kläder,perfekt frisyr och make up så är det naglarna som förstör allt.Om dom är fula! Har ni någon favorit färg på naglarna under hösten/vintern? Eller kör ni samma färger året runt? Vad är erat favorit nagellack?

large (13)

 

Någon dag ska jag ge mig ut på både svamp,lingon och blåbärs jakt.Dock äter jag inte svamp men det är roligt att plocka.Sedan ska jag leta rätt på mitt vild äppelträd i skogen som jag hittade för några höstar sen.Jättefina äpplen som ingen annan än jag och djuren verkar ta reda på.Har ni några liknande ställen?
large (14)

Annonser

2 thoughts on “Do nothing at all

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s