So sew it then

Efter att jag insett flera saker i flera månader och irriterat mig på att jag inte hittar det jag söker med den kvalitén jag vill ha så var det bara att gräva fram tyget,hämta symaskinen hos päronen och börja mäta,klippa och nåla.Imorgon syr jag klart den första cirkel kjolen.Ett stört kul mönster men den är sydd på prov.Eller mera som en test fall jag skulle lyckas med det eller inte.Sedan kommer mera tyg hem till mig imorgon och då ska jag ge mig på att sy ett linne med dragkedja i ryggen för rätt passform.Får se hur mycket som sitter kvar i minnet av sömnad…..Sedan imorse håller jag på med en hatt som jag hoppas på att bli klar med redan imorgon på morgonen innan jag ska iväg.

Antingen kommer det gå åt skogen så att jag inte tänker ge mig på det här igen eller så kommer det gå så bra att jag inte kommer sluta sy och blir det det andra så ska jag sy ett par rejäla jeans för sådana jag vill ha finns ju inte! Wish me luck så lovar jag att det färdiga resultatet kommer dyka upp inom dom närmaste dagarna!

large (20)

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s