Rosa,underkjolar och kjolar

rossssa

Jag var ett stort fan av rosa som liten men sen neeeej.Jag avskyr rosa,jag vägrar ta på mig rosa.Men ändå har jag så mycket rosa prylar och kläder.Jag har alltid sett rosa som den mest tjejiga färgen genom tiderna.Den färgen som är mesig.Alltid tyckt att grått är coolare än rosa.Men ändå det är faktiskt en rätt fin färg,den finns i en miljard olika nyanser.Den passar till alla färger.Vilket är smidigt om man vill resa lätt och ha lite färg passar ju rosa.

Kommer nog alltid ha svårt för att bära rosa på mig även om jag tycker att färgen rosa i sig själv är rätt snygg.Jag äger ju ett par neonrosa pumps i lack som jag aldrig använt.En kjol i samma nyans med guldiga dragkedjor.En tröja med.Det där roliga hjärtformade på bilden är faktiskt ett gigantiskt hårspänne med flamingos,funkar som bananspänner.

Ser precis att jag har rosa skjorta och kläder med rosa detaljer….borde kanske börja använda dom plaggen….

När vi ändå pratar om rosa,min tuggummi rosa underkjol har pajjat 😦 måste sy ihop den om det går.Skitkvalité dessutom.Nästa gång beställer jag inte hem något från england igen om det är av samma pissiga kvalite´jag vill gärna att kjolen håller mera än 4 gångers användning! Min svarta är det kvalité på.Den har hållt från början.Den har jag dragit i,fastnat med,slitit i och snubblat på men den håller.Gång på gång.Jag hatar dålig kvalité! Är det någon som möjligen vet vart man kan köpa schyssta underkjolar som håller och har roliga färger,typ orange,grön,aprikos,rosa (min lär ju dö snart) som är lite längre? Jag avskyr korta modeller.Ju längre,dessto bättre!

En till sak jag efterlyser är någonbutik som säljer snygga enfärgade cirkelkjolar i ett tyngre material som är av hög kvalité butiken behöver inte finnas i Sverige men dom måste ha riktigt bra grejer.Skriv en kommenter i fältet fall ni vet så blir jag glad! 🙂

0f787fe15f8b986828dd7bebf798b53c

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s