Glöm inte bort sommarhåret!

L’Oréal Absolut Repair Cellular Masque (200 ml) / Schwarzkopf BC Oil Miracle Gold Shimmer Treatment / Grazette Crush 6 Wonder Mask

 

Under sommaren har vi en tendens att glömma bort våra hår.Sol och bad torkar ut och sliter på håret.Det är jätteskönt att en hel sommar skita i håret,huden osv när man befinner sig på landet.Men det får man tillbaka till hösten.Det brukar bli att man går till frissan med ”sommarhåret” innan jobbet/plugget börjar igen.Det ska toppas och färgas/blekas/slingas.Håret ser ut som en risbuske och känns som spröd halm.Känner någon igen sig? Troligen för detta är ett återkommande senario VARJE sensommar/höst år efter år.För att slippa att klippa håret mera än man tänkt sig rekommenderar jag dessa inpackningar ovan (klicka på länkarna under) som kommer återfukta håret.Även oljor är kanon för det sommartrötta håret.

Skydda håret och ge håret fukt lika mycket som du ger huden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s