Regn,åska,moln

Jag hade ju planerat att hoppa i vattnet redan vid 6 tiden imorse men det blev inte så.Jag vaknade kvart över 5 av att det smattrade på fönstret utav regndropparna och åskan som mullrade en bit bort.Vid 6 tiden gick jag upp och satte mig nere i brygghuset.Nu kikar solen försiktigt fram men molnen ligger kvar som ett täcke och det är riktigt varmt ute.Hoppas på en riktigt strålande solig dag ändå,för jag vill bada!

bebop

Annars finns det ett antal loppisar jag kan svänga runt på om vädret inte blir bättre.Det finns ju ett par hundra här på ön.Varje år sedan jag var mini så har jag åkt runt på loppisar med mina päron och farmor.Sedan jag var 10 år har jag alltid köpt något litet som jag velat ha.Idag är jag tacksam för det.Jag har en hel kaffeservis komplett från Hackefors i krämvitt med guld dekor.Glas,tallrikar,böcker och ännu mera som jag faktiskt använder.Brukar ni flänga runt på loppisar?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s