Stranden,loppis,stranden,tuppen med hönan

havet

Igår när jag kom fram hoppade jag in i Farmors och Christers bil och for raka spåret ner till Herta fiskeläger där vi bland annat har våran sommarstuga som håller på att göras iordning.Ner till stranden och slängde mig i vattnet på direkten vid åtta tiden igår kväll.Där började jag min morgon efter ett par loppis stop på vägen,såklart!

strand

Stranden runt 16 tiden idag,fortfarande fullt på stranden med folk i havet som plaskar runt.Med tanke på att det är 25 grader i vattnet och 30 på land i skuggan (!!!!!) så jag förstår varför man är kvar.Havet är blått och klart,sanden är vit.Som medelhavet fast hemma i Sverige.

tupphöna

När vi kom hem till huset igen möttes vi av dessa två.En vacker tupp med höna.Nu är det bara relaxa i trädgården och käka middag.Imorgon blir det stranden-loppis-stranden.Mina fynd kommer ni att få se senare,när jag är tillbaka i stan! Trevlig kväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s