På väg mot ön

Sitter och väntar på att båten ska lägga till och vi får klartecken att köra ombord.Ska ner till Gotland över helgen och hälsa på Farmor och min bonus farfar Christer.Min fördel i denna värme är att det är skugga och fläktar i hamnen.Men jag är redan uttråkad.Jag avskyr att vänta.Speciellt när jag ska resa.Anledningen till att jag allt som oftast flyger när jag ska någonstans.En timme till sen är vi äntligen på väg till en av Sveriges vackraste öar.

image

Annonser

One thought on “På väg mot ön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s