Rabarber,klippt,lagat och nu städa

Har roat mig med mycket idag.Först stack jag till Pia och lämnade rabarber och fick en trevlig pratstund.Efter det drog en iväg till Bea där jag klippte en Bettie-lugg på henne och topparna på Natta.Innan jag drog hem med Bea till mig.Städa,tvätta och gjort rabarberkräm plus middag till oss.Jag känner mig grymt duktig.Samtidigt som jag stuvar om i mina hyllor så ingen dör om man öppnar dom…..trotts att jag bor ensam så har jag en jävla massa saker som inte har plats.Det är bara att riva ut och rensa.

image

Bea i sin nya frilla.Innan har hon alltid haft en lång lugg som är närmast obefintlig och har sett ut så det senaste århundradet.Make over på det.Passa henne bra.Kvinnan kan ju bära upp det mesta i frisyrväg!

Annonser

One thought on “Rabarber,klippt,lagat och nu städa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s