Jag är trött på allt just nu

Jag är trött på precis nästan allt just nu.Jag är trött på att bo i en storstad mest av allt.Jag vill bo på landet i ett hus långt till nätmsta granne.Jag är trött på all stress.Jag är trött på allt.Känner ni igen er? Hur gör man när man är för trött att orka göra något för att man aldrig sover?

image

Im tierd.Everything is just a damm pain right now!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s