Morgonen plus outfit

Vaknade 04:45 och en kvart senare är pojkvännen på väg till New York.Det innebär en vecka helt själv på hemma plan.Med jobb.Dock så slog jag ihop mina väskor och åkte genom hela stan hem till Farmor.Frukost på det och sen in i bilen med all packning för att åka ner till Trosa marknad.Där gjorde jag en del fynd som jag ska visa upp för er lite senare.Dock så får ni se mitt råkapp direkt.Betalade hela 20 riksdaler för denna 50 tals klänning.Damen som sålde sydde upp den själv då.Hel bra tyckte jag.Den är något stor för mig men jag gillar den! Min färg gladaste klänning någon sin eller iaf på länge.

This morning my boyfriend went off to New York. I am left at home with a job. Grandma and I went off to the Trosa market. Found some great stuff. As I’ll show you later. First up is this 50 century dress. The lady who sold it had used it herself in 50’s. I gave 20 SEK for this dress

retroIMG_2655retrooIMG_2656retroooIMG_2657 (2)

Dress: Second hand on a market/Shoes: Converse – Junkyard/Bandana: Creol/Lipstick: M.A.C – Ruby Who

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s