Äntligen

Mitt i sommaren så slår jag till och langar ut tre klänningar till försäljning.Knappt använda varav en är bara provad.Så jag hoppas jag får dessa sålda och orkar lägga ut resten på försäljning.Är det något jag vill just nu så är det att bli av med allt jag inte använder eller behöver ha.Det enda jag inte är säker på ännu är mitt sminkbord.Funderat på att sälja det ett tag.Jag är för lång för det.Slår i knäna.Jag kan ha det som ett sideboard men nja jag har ingen plats för det i min lilla etta egentligen….

fTNSlVDKH1

Finally the summer is here and I have put out three of my dresses for sale! I don´t use them so the need new homes.And then we have my dressing table from 1940´s.I´m not sure if I want to sale it but I don´t have enough space for it.Pretty sad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s