Kokos fet

cocos

Bild

Min nya grej.Kallpressat cocos fet.Mitt ansikte är jättetort och mina krämer hjälpte inte hur mycket jag använde dom.Resultatet blev cocosfet som jag masserade in i mitt ansikte igår.När jag vaknade idag så var jag inte torr alls utan huden är len och mjuk igen.Plus för detta är att man kan ha den över hela kroppen och i håret.Helt klart min nya bästis.Funkar lika bra som smink borttagare! Kommer användas ännu mera i vinter.

 

Tested coconut oil which is cold pressed yesterday. My dry skin is soft and smooth  thanks to coconut oil which is my new best friend this winter. Whats awesome  is that you can wear it in your hair and as make up remover to!

Annonser

2 thoughts on “Kokos fet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s