Nu sätter jag ner foten en gång för alla!

Jag är riktigt trött på att alla alltid tar för givet att jag alltid klipper,färgar,löshår,slingor,uppsättningar gratis.Jämt! Jag har fått nog.Jag gör ingenting gratis.Jag har yrkesbevis och är utbildad.Jag tar betalt för mitt arbete.Jag är billig kanske men det är en symbolisk summa.För arbetet jag ut för och lägger ner tid på.Tid som jag kan använda till annat.Men passar det inte gå till en annan frisör som är betydligt dyrare än mig.Jag lägger ofta in beräkningen på priset av färgen när jag endast slingar och färgar.Riktig frisörfärg och blekning kostar.Jag vill gärna tjäna in dom pengarna.Jag kanske sätter i löshåret som du själv köpt eller klipper dig.Men då tar jag betalt för den tiden det tar också.Som sagt passar det inte,gå till en salong som tar upp till fyra gånger mer än mig.Gentjänster tar jag inte emot för att jag vet att jag inte får något tillbaka.Jag kan garantera att jag inte är ensam om att tänka så här eller känna så här.Jag sätter ner min fot här och nu.Jag GÖR inga flera gratis jobb!

Vi som har yrkesbevis inom skönhetsbranshen måste VÅGA ta betalt och stå på oss.En symbolisk summa räcker.Jag tycker att ni som känner igen er i texten ska börja köra hårt med betalning vem det än gäller.Ni som känner er träffade för att ni inte pröjsar TA ÅT ER och börja betala.Ni tjänar på det lika mycket som vi andra.Alla som håller med smäller klackarna i taket.Precis som jag!

image

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s