Ändrar allt

Allt smink och alla övriga skönhetsprodukter som schampo,krämer m.m är bannlyst hos mig.Jag accepterar inte att man testar på djur för att människan ska se vacker ut utan att behöva få allergiska reaktion.Låt djuren vara när det kommer hit.Det är inte okej att plåga ihjäl en gullig kanin eller en söt råtta för vårat smink bland annat.Jag har alltid varit och kommer alltid vara emot djurtester.Skiter i att mina svindyra produkter ryker iväg.Jag vill inte ha något som testats på djur någonsin.På min hud igen.

image

Translate the pic say everything.All my old make up and other beauty products are going to hell.Poor animals.I have never and I will never support animal testing.Its horrible!

image

My rabbits.Cute? Yes.
Mina kaniner.Söta? Självklart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s