Saker förändras

image

För två månader sedan hade jag lagt mig på golvet.Skrikit och gråtit tårar av blod.Bara get upp.Men det var då.Idag är jag raka motsattsen.Jag är tuffare,mera skin på näsan.Jag vet vad jag vill.Jag kan mina brister och bra sidor.Jag vet att jag kommer ha det ännu bättre om någon vecka.Jag är en riktig jävel på snabba lösningar för att räta upp allt.Så varför skulle jag ens bry mig? Frågar jag mig själv.Jamen för fan jag är flera erfarenheter rikare,jag är starkare och en positiv människa.Jag har jobbat med mig själv hårt.Jag har utvecklats enormt som människa på kort tid.Så jag säger så här: JAG BRYR MIG INTE JAG KOMMER TILL NÅGOT BÄTTRE EFTER ALLT DET HÄR!

Detta gäller så klart inte bara mig utan är även en tanke gång till er med.Oavsätt vilken situation man befinner sig i.Ta med allt.Bra som dåligt.Rätta till dig,dra på smiöe banden och gå framåt!

Annonser

2 thoughts on “Saker förändras

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s