My Secrets

dagbok

Någonstans måste man skriva av sig sina tankar och funderingar.Där allt blir hemligt och gömt,bara för mina ögon,ingen annans.Det jag älskar med dagböcker är att jag bara har till gång till dom.Bara jag läser dom och chansen att dom skulle hamna på nätet är minimal.Mina dagböcker består mycket av mina tankar och funderingar i livet och runt livet.Det finns inte en chans att jag skulle skriva ut det på nätet.

Sedan är charmen med dagböcker oemotståndlig.Låta pennan flyga rad för rad och handen formar bokstäver och ord.En förklaring.Ett språk.För mig.Old school helt enkelt.Jag har sparat alla mina dagböcker genom åren.Några har jag hos farmor,som jag gömt i min blommiga låda för nyfikna ögon då jag bodde hemma.Den samlingen fylls på med en eller två dagböcker per år.Alla i olika former och storlekar,färger.Skriver ni dagbok?  🙂

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s