Grå himmel,regn och vissna rosor

rosorHimlen är trist och grå.Det regnar ute.Jag sitter ihop kurad i soffan med en liter te.Känner mig rätt så visen men mina vissna rosor ser ändå fina ut mot den grå himlen utan för.Jag är så otroligt trött på att nysa,hosta om vart annat just nu har näsan samma färg som mitt favorit läppstift jag känner mig så otroligt snygg!…NOT! Ska spendera kvällen i soffan innan jag hoppar över till sängen.Imorgon vankas det jobb så får se om jag klarar hela dagen och det hoppas jag verkligen att jag gör.

large (68)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s