God morgon!

morgon1

Jag har hållt mig vaken ända sedan klockan 05:50 inte så där jätteroligt 😦 Men jag har läst i min bok.Den är himla bra.Arne Dahls bok Viskleken.Otroligt språk,lite krångligt i början men det släppte efter ett par sidor.Fantastiskt bra skriven med en bra bild och boken är dessutom spännande.En deckar är det som jag rekommenderar er att läsa om ni gillar tjocka böcker 🙂

m2

Det tråkiga med att vakna tidigt på morgonen är att man måste smyga runt i huset.Annars vaknar alla.Trappan knarrar när man smyger ner och man hör allt helt enkelt.Fast jag var ninja imorse när jag gick ner för trappan och fixade mitt te.Dock blir det,jag,boken och teet i sängen idag.Snoken är som en kran och jag har dragit på mig en dunder förkylning så att säga.Eehee.Ska be min pojkvän trolla fram Alice i underlandet filmerna och timburton filmerna så jag kan sysselsätta mig med det senare.Titta på film brukar man bli frisk av. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s