Hej Maj!

Nu är det äntligen maj.Jag reagerade imorse när jag vaknade på att det var grått ute.Tittade ut och det SNÖAR! Hallå det är första maj! Det ska vara varmt och strålande sol ute.Så man kan sitta ute och chilla i det fina vädret.Min plan för dagen sprack.Balkonghäng i solen kan jag drömma om.Hoppas det spricker upp nu mot lunch så man faktiskt kan ta och gå ut en sväng.

may

DEssutom är maj den månaden som solen ska stråla och himmlen vara blå.Månaden då alla blommor slår ut och träden blir gröna.Då man äntligen kan gå ut i shorts utan att frysa.Alla tjocka jackor hängs in i garderoben och man kan sitta ute och äta på kvällarna.Jag längtar till solen,värmen och alla fina blommor!

Annonser

3 thoughts on “Hej Maj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s