Bästa väskan just nu!

Favoriten just nu är ryggsäck.En väska som jag mesta dels tyyckt varit ful,onödig och så dödligt tråkig.Men som jag återupptäckt som något extremt praktiskt och snyggt.Själv har jag en enkel vanlig helsvart (ovanligt,allt jag äger är nästan svart) där får jag plats med det mesta och har jag tyngre grejer med mig eller ska åka bort.Då räcker min rygga till och jag kan avlasta vikten på båda axlarna.Hejja ryggsäckarna.Idag finns det så sjukt snygga.För precis alla.Här nedan ser ni mina favoriter.Vill ha alla! Ryggsäckarna hittar ni här!

dumbo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s