En ny start för livet

Jag valde att tacka ja till ett jobb för två veckor sedan.Jag sa upp mig på mitt jobb.Hela veckan har jag jobbat dubbelt.Gått upp kvart över fyra på morgonen och startat mitt arbete kvart över sex.Jobbat till sena kvällar.Helt slut och ingen ork kvar i kroppen.Idag är sista dagen på mitt gamla jobb,tråkigt men jag kunde rent ekonomisk inte tacka nej till ett heltids jobb,dock kommer jag vara kvar som extra på mitt gamla jobb.För att jag tycker det är roligt.

Bortsett från det har jag en trevlig utväxt på ett par centimeter för mycket,ett totalt osminkat ansikte.En otroligt trist varje dag klädsel.Fördelen jag slipper göra eller tänka på morgonen.Hoppar i kläderna.Trasslig knut,jävligt skönt.Saknar dock att pilla med frisyrerna på morgonen och måla mig.Blir ju roligare dom helgerna jag faktiskt kommer göra det,läs orka.

Dock har mitt lilla kryp in här fått lida lite men det blir det en ändring på under veckorna som kommer.En sak är säker,våren är här vilket innebär att alla snygga bilar kommer börja rulla på vägarna snart igen 😉

Bild

Annonser

6 thoughts on “En ny start för livet

  1. Nice. Vad jobbar du med för något då? 🙂 Du behöver såklart inte säga företag bara tänkte vad det var för område.. Man hinner varken sminka sig och blogga varje dag, livet är ju inte så perfekt direkt.

  2. Jag blir också nyfiken! Vad har du jobbat med och vad har du börjat med nu?
    Alla måste vi ta en paus i bloggandet ibland, man hinner inte alltid med för det finns annat som måste prioriteras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s