Glajjor hela vägen runt

Hade möte idag,sedan drog jag till opitkern och kollade på bågar.Vill ha ett par glasögon att variera med har ett par nu men roligare att ha två så man kan byta om man känner för det.Hittade ett par plus solbrillor i min slipning.Superbra.Dock så kostar glaset för brillorna 3000:- det är lika mycket som min hyra för lägenheten!!!!! Per månad.Men min Pappa är världens snällaste och bästa så han betalade och jag har lovat att betala av varje månad.Annars skulle jag inte ens ha råd med nya glasögon alls.Men jag är tipp topp nöjd.Valde  ut ett par riktigt coola bågar i samma modell som solglajjorna!

cma

får vänta till nästa vecka eller veckan där på innan dom kommer.Ska bli så skönt.Framför allt måste jag egentligen ha glasögon jämt även fast jag ser utan.Mest för att jag kisar och verkligen måste koncentrera mig vid läsning och när jag ska se saker längre bort samt vid dator.Valde styrka på solglajjorna med för att jag även ska kunna se 100% när jag kör bil.Dock så slopar jag mina glasögon när det är party och crusingar.Då får dom va hemma och billiga plastiga solglajjor får hänga med.Glajjor för 5 spänn är peanuts om dom går sönder.

Ledig tre dagar denna vecka och två nästa vecka.Det är rätt så skönt då helgen lever fullspäckat.Först ska jag hänga på Vintagefestivalen och på lördagkvällen blir det en middag med ev utgång (ingen lust att va ute heeeela natten) och på måndagen får jag äntligen slappna av och andas ut helt och hållet.Ovanligt för mig att ha en lugn dag.Lyckas alltid ha fullspäckat schema på något konstig sätt.Lika Pappa antar jag.

Annonser

One thought on “Glajjor hela vägen runt

  1. sv: Jag hittar ingen bra wordpress-portal, eller vad man ska säga.. Det är mitt ”main problem” med wordpress! Bloggar du direkt ifrån wordpress eller.. Hur går det där till? Måste du betala då?

    Vet inte om jag redan har frågat 😮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s