Snöstorm ute fortfarande


Vad jag bara käner åh vad roligt.Denna vackra och fina snö kunde fått kommit redan i julas.Den kunde ha fått vara dom senaste två månaderna.Men nu känns det för sent att den kommer nu.Vi har ju redan fått smaka på våren.Varför ska det bli så här?! Jag som ville ha solsken och inteen halvmeter oplogad snö att stövla igenom.Gardering av lovikavantar,jacka,stövlar och basker med en miljon tröjor.Tågen kommer att vara sena och även bussarna idag.

teTermosen ska fyllas med te fall jag blir stående länge och väntar på all trafik.Hoppas att allt flyter på men med gårdagen i bakhuvudet så kommer nog det mesta vara inställt.Jag må älska snö men nej just nu har jag fått nog.Ganska trött på alla tjocka kläder och stövlar.

Tippar på att hela veckan kommer bestå av extremt mycket snö och ingen sol alls.Vårkläderna och skorna får flytta in i garderoben igen och vinterkläderna ut igen.Aprilvädret är här redan i mars…..

Hur ser det ut för er i resten av vårat avlånga land?

 

 

Annonser

2 thoughts on “Snöstorm ute fortfarande

  1. Sv: usch vilken hemsk händelse! Förstår din rädsla. Jag fick hjälp direkt efter olyckan och funderar på att skaffa det igen. Tack för att du delade med dig av vad du varit med om<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s