Scones

Ett mindre ryck.Jag må vara sjuk men samtidigt kan jag inte vara sysslolös en hel dag bara för att jag är sjuk.Efter mycket om och men letade jag mig till det stora dubbelköket i kåken och drog igång bakning av scones.

IMG_2155Här kommer ändå receptet på mina scones.Inte som klassiska kanske men ändå.

7 DL VETEMJÖL
4 DL MJÖLK
1 TSK SALT
4 TSK BAKPULVER
150 G SMÖR
1 TSK HONUNG

Blanda ner allt i en bunke och formade till 4 st
 kakor som jag pickade med en gaffel
 och kryssade med en kniv.250 g på
 ugnen i 10 minuter sedan klart.
Snabbt,Enkelt!

IMG_2156

IMG_2157IMG_2158Servera med sylt,smör eller honung på beroende på vad du själv gillar med te till,för det hör faktist till dessutom ska vädret vara drygt som idag.Längtar ännu mera till ett eget kök.Nu än tidigare.Mest med tanke på att jag inte har ett just nu utom kokvrån!
IMG_2159

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s