Snöstorm,sjuk och te

imageSlår aldrig fel.Snöstorm ute blandat med hagel och självklart ärjag sjuk igen.Råförkyld och det är inte roligt alls.Hela dagen känns menningslös.Jag dricker te och sitter vid min dator och snorar.Försöker hitta något kul att stirra på ett par timmar.Vad kan man göra annars? Inget,för jag har läst alla mina böcker,jag har inget pyssel hemma….

 

Annonser

2 thoughts on “Snöstorm,sjuk och te

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s