Solen kommer med glädje

Solen strålar över Stockholm idag.Jag blir alltid gladare av solen och piggare med ännu mera energie.Är nog inte ensam av att känna så.Alla verkar så mycket trevligare och gladare så här års.Äcen om dagens planer på ledighet grusades så hoppar jag in i kollegans ställe.Nästa gång är det jag som är råsjuk! Men så är det ibland.Jag hoppas solen strålar imorgon med.Då ska jag inviga dagen med promenad och picknick om vädret tillåter det.

image

Bild

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s